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11. |
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論文題名 |
A stage-tailored multi-modal intervention increases fruit and vegetable intakes of low-income young adults
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著者 |
Nitzke, 他 |
雑誌名 (発行年) |
Am J Health Promot
(2007年) |
対
象 |
人数・性別 |
2024人 (性別記載無し) |
年齢 |
18歳
〜
24歳
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介入期間 |
12ヶ月
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12. |
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論文題名 |
Promoting healthy eating and physical activity short-term effects of a mass media campaign |
著者 |
Beaudoin, 他 |
雑誌名 (発行年) |
Am J Prev Med (2007年) |
対
象 |
人数・性別 |
1500人 (性別記載無し) |
年齢 |
18歳
〜
49歳
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介入期間 |
5ヶ月
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13. |
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論文題名 |
Evaluation of a nutrition education intervention for women residents of Washington, DC, public housing communities |
著者 |
Shankar, 他 |
雑誌名 (発行年) |
Health Educ Res (2007年) |
対
象 |
人数・性別 |
212人 ( 男性 0人 / 女性 212人 ) |
年齢 |
20歳
〜
50歳
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介入期間 |
10週間
結果評価は4週間目と、20週間目の2回実施。 |
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14. |
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論文題名 |
The impact of a community-based food skills intervention on cooking confidence, food preparation methods and dietary choices - an exploratory trial |
著者 |
Wrieden, 他 |
雑誌名 (発行年) |
Public Health Nutr (2007年) |
対
象 |
人数・性別 |
113人 (性別記載無し) |
年齢 |
( 平均 : 32.3歳
) |
介入期間 |
8ヶ月
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15. |
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論文題名 |
減量した肥満女性におけるリバウンドの原因と電話・ニューズレターによる介入効果 |
著者 |
山口節子
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雑誌名 (発行年) |
栄養学雑誌
(2007年) |
対
象 |
人数・性別 |
60人 ( 男性 0人 / 女性 60人 ) |
年齢 |
( 平均 : 49.9歳
) |
介入期間 |
6ヶ月
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16. |
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論文題名 |
ダイエット教室を受講した肥満傾向を示す女性の減量に影響する因子の検討 |
著者 |
土田幸恵 他 |
雑誌名 (発行年) |
肥満研究 (2007年) |
対
象 |
人数・性別 |
82人 ( 男性 0人 / 女性 82人 ) |
年齢 |
37歳
〜
74歳
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介入期間 |
3ヶ月
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17. |
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論文題名 |
A randomized controlled trial on the long-term effects of a 1-month behavioral weight control program assisted by computer tailored advice. |
著者 |
Adachi Y, 他 |
雑誌名 (発行年) |
Behav Res Ther (2007年) |
対
象 |
人数・性別 |
205人 ( 男性 0人 / 女性 205人 ) |
年齢 |
20歳
〜
65歳
( 平均 : 46.2歳
) |
介入期間 |
--- |
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18. |
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論文題名 |
Fruits and vegetables, 5+ a day: are we getting the message across? |
著者 |
Ashfield-Watt PAL |
雑誌名 (発行年) |
Asia Pac J Clin Nutr (2006年) |
対
象 |
人数・性別 |
720人 (性別記載無し) |
年齢 |
(記載無し) |
介入期間 |
1999年〜2000年 |
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19. |
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論文題名 |
Attacking the Obesity Epidemic: The Potential Health Benefits of Providing Nutrition Information in Restaurants |
著者 |
Burton S, 他 |
雑誌名 (発行年) |
American Journal of Public Health (2006年) |
対
象 |
人数・性別 |
241人 (性別記載無し) |
年齢 |
23歳
〜
85歳
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介入期間 |
--- |
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20. |
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論文題名 |
Putting Promotion Into Practice: The African Americans Building a Legacy of Health Organizational Wellness Program |
著者 |
Yancey AK, 他 |
雑誌名 (発行年) |
Health Promotion Practice (2006年) |
対
象 |
人数・性別 |
338人 (性別記載無し) |
年齢 |
(記載無し) |
介入期間 |
12週間、6週間 |
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